DON DIABLO / A BETTER FUTURE TOUR

27751927_924171741070742_743101034749448032_n

⚡️⚡️ Don Diablo // Kurzschluss ⚡️⚡️

Pop up klub Kurzschluss napoveduje šesto party sezono, katero bo v dobrodelni noti otvoril festivalski “A – lister” Don Diablo!

Nizozemski glasbeni producent in DJ, katerega ime se povezuje z glasbeno strujo Future House, kar se močno odraža v njegovi glasbi, ki pogosto vključuje tudi Diablove vokale. Don Diabla glasbena institucija DJ Mag uvršča na izjemno 11. mesto svetovne lestvice, v kategoriji Future House pa je Don Diablo brez konkurence na 1. mestu.
Headliner največjega festivala elektronske glasbe Tomorrowland v Ljubljano prihaja 1. aprila, slednje ni šala, s seboj pa prinaša izjemno dobrodelno noto »A Better Future«.

Celotni izkupiček od donacije za vstop na dogodek bo namenjen nizozemski organizaciji Dutch Cancer Society, s čimer se Kurzschluss priključuje mednarodni verigi donatorjev. Zbrana sredstva bodo namenjena delovanju nizozemske institucije, ki financira ter usmerja znanstvene raziskave, podpira razvoj zdravstvenih politik ter deli znanje o zdravljenju rakastih obolenj. S svojim delovanjem društvo želi približati prihodnost, kjer zaradi raka ne bomo več izgubljali naših najbližjih. Dobrim željam za prihodnost se pridružujejo tudi Don Diablo in celotna ustvarjalna ekipa Kurzschlussa, ki aprilsko edicijo organizira v dobrodelne namene.

V tokratni dobrodelni izdaji pop up kluba bo zelena puščica utripala v Cirkusu.

Starostna omejitev na dogodku je 16+.
_______________________________________________
► REGISTRACIJA NA DOGODEK :

1. KORAK
Za vstop na dogodek je potrebna registracija:
https://goo.gl/eq11Qx
(hkrati se lahko registrira le 1 oseba)

2. KORAK
Na vaš elektronski naslov boste prejeli potrditev, katero si shranite in natisnite.

3. KORAK
Vstop na dogodek bo mogoč s potrdilom Eventbrite registracije in donacijo v minimalnem znesku 5 eurov po osebi (če želite, lahko darujete tudi več). Donacije so mogoče zgolj v gotovini.

Celotni izkupiček od donacij za vstop na dogodek bo namenjen nizozemski organizaciji Dutch Cancer Society.

Število registracij je omejeno!
____________________________________________
► INFORMACIJE:

Don Diablo
https://www.dondiablo.com/

A Better Future Tour
https://www.dondiablo.com/abetterfuture

Info mail: info@kurzschluss.si