CanUFeelIt @ Cirkus, 4/5/2012

can u feel it cirkus

Can U Feel It je nova blagovna znamka, ki se ukvarja s promocijo in organizacijo dogodkov elektronske glasbe.  Team sestavljajo dinamični ter inovativni ljudje. Za nami je več kot 20 let izkušenj na glasbenem področju.

Can U Feel It predstavlja svež način klubske zabave in se osredotoča predvsem na klubske  dogodke. Zagovarjamo kvaliteto in tiste karakteristike, s katerimi se ciljni uporabniki radi istovetijo in katere se skladajo z njihovim življenskim stilom. Gradimo na imidžu in pripadnosti, zato organiziramo dogodke, ki so čimbolj interaktivni in ki spodbujajo čustveno inteziteto ter dajejo občutek vključitve vseh obiskovalcev .  Klube okrasimo z dekoracijo in drugimi vizualnimi predmeti. Profesionalni fotografi in kamermani zabeležijo vsak trenutek. Promo team simpatičnih promotork poskrbi, da ste informirani o vseh naših aktivnostih.

Sledimo trendom in jih prenašamo v naše okolje. Stojimo za organizacijo prepoznavnih in velikih dogodkov v Sloveniji in na Hrvaškem. Sodelujemo z najboljšimi svetovnimi dj-i ter blagovnimi znamkami kot so Defected In The House, Hed Kandi, Ministry Of Sound, Kinky Malinki, MN2S, Pacha itd. Ali ste začutili? Can U Feel It?

ENGLISH

Can U Feel It is an event management and booking agency with more than 20 years of experience.

We organize and promote house and dance events in cooperation with world known record labels, djs and booking agencies.